Beef en Steak

Weber Rookrek voor WSM review

Voor de kleinste WSM (37 cm) bestaat dat rookopzetstuk helaas niet. Ik heb er zelf een in eljaar geknutseld van een oude servetten houder en wat stukken draadeind, vast gebonden met ijzerdraad.het steunt op de draagnokjes voor het bovenste rooster. Het werkt prima, zolang je vis niet te groot is, het hangt dan (te) dicht bij de warmte onderin, maar dat ligt meer aan de wsm.
fddd87b0599f034fae1d29d11724c0b9.jpg


871e685c61d00e76d798d494f071fc2d.jpg


2b3cd131ac502d4c8d56dbf9fa99f023.jpg


Voor de liefhebber, in Denemarken maken ze ze wel, erg mooi. Meen paar jaar geleden rond ?100 ex verzendkosten.

a40800195855fe6048c2115947dd4682.jpg


Weber Spirit 320 GBS, Weber WSM 37, Weber OTO 47 woody '88 met Pizzaring, WGA-woody '95, Weber Kettle 57 '79

 
Wel een kleine opmerking met betrekkng tot het roken van vis in de wsm.
Het word zwaar afgeraden op oa het weber virtual bullet forum, blijkbaar is het visaroma nadien voor altijd merkbaar.
Is spreek niet uit eigen ervaring overigens
 
Ik heb die opmerkingen o.a. daar ook gelezen maar heb er geen last van. Maak hem regelmatig schoon omdat ik hem buiten stal onder mn afdak en ik geen ongedierte wil aantrekken. Maar die keer dat ik dat niet doe merk ik er nog niks van. Heb inmiddels zalm warm en koud gerookt, poon, zalmforel en schol.

Weber Spirit 320 GBS, Weber WSM 37, Weber OTO 47 woody '88 met Pizzaring, Weber OTO 57 woody '84, Weber WGA-woody '95, Weber Kettle 57 '79

 
Terug
Bovenaan Onderaan