- Berichten
- 406
Hoi,
Sinds een maand of zo heb ik een Weber OTP 57 en I LOVE IT!
Allerhande producten gemaakt en extreem tevreden.... behalve:
Het opnieuw aanmaken van de briketten. Dit lukt me maar niet. Of iig niet op de manier die ik verwacht.
Voorbeeld: Hamburgertje gemaakt. Halve briketten starter vol met nieuwe briketten en lekker grillen. Schuiven dicht en de kooltjes gaan mooi uit.
Dan heb ik dus heel veel brandstof over.
Hoe krijg ik die dingen weer aan? Heb er weer een halve brikettenstarter opgegooid en dan zullen ze vast wel weer aan gaan maar dat kan toch niet de bedoeling zijn. X(
Ik heb ze ook ontdaan van het 'stof/gruis' en weer voorzichtig in de brikettenstarter gedaan (met het handje). Amper aan te krijgen zonder toevoeging van extra kooltjes.
Heeft er iemand tips, links, boeken hierover met veel plaatjes of beter nog filmpjes of zo?
Verwacht ik wellicht te veel?
Ik wil dit jaar serieus gaan Q-en maar ik geef liever geen kapitaal aan kooltjes uit
Alvast bedankt!!
Sinds een maand of zo heb ik een Weber OTP 57 en I LOVE IT!
Allerhande producten gemaakt en extreem tevreden.... behalve:
Het opnieuw aanmaken van de briketten. Dit lukt me maar niet. Of iig niet op de manier die ik verwacht.
Voorbeeld: Hamburgertje gemaakt. Halve briketten starter vol met nieuwe briketten en lekker grillen. Schuiven dicht en de kooltjes gaan mooi uit.
Dan heb ik dus heel veel brandstof over.
Hoe krijg ik die dingen weer aan? Heb er weer een halve brikettenstarter opgegooid en dan zullen ze vast wel weer aan gaan maar dat kan toch niet de bedoeling zijn. X(
Ik heb ze ook ontdaan van het 'stof/gruis' en weer voorzichtig in de brikettenstarter gedaan (met het handje). Amper aan te krijgen zonder toevoeging van extra kooltjes.
Heeft er iemand tips, links, boeken hierover met veel plaatjes of beter nog filmpjes of zo?
Verwacht ik wellicht te veel?
Ik wil dit jaar serieus gaan Q-en maar ik geef liever geen kapitaal aan kooltjes uit

Alvast bedankt!!