Beef en Steak

Wat voor weer? RENDANG weer!!!

 
 
 
 
 

Ridevi71

Forum Meubilair
Berichten
10.085
Beste bbq collega's

Wat een triest, koud, grijs en vochtig weer is het toch.
Ideaal voor een overheerlijke stoof, en dan een lekkere rendang wel te verstaan.
Ik hanteer het recept van @Peter64 want dat is een geweldig recept.
Hier het linkje, dan hoef ik dat niet helemaal uit te leggen

Verder deze keer eens als experiment Sambal Goreng Telor gemaakt.
Wat lekker is dat zeg :love:
Meteen in het receptendeel geplaatst, dus ga ik ook niet helemaal uitleggen hiero

Nou, dat scheelt dus allemaal een hoop getyp, kunnen we meteen door naar de pic's
Or it didn't happen natuurlijk......

De riblappen op de q om een beetje rook te vangen
20250118_093135.jpg


Ondertussen de boemboe gemaakt (kan ook een dag ervoor natuurlijk) en even aanbakken

20250118_095516.jpg


Vlees in blokjes en in de DO. De kokosmelk had ik al bijgevoegd
20250118_100850.jpg

20250118_100958.jpg


Hupsakee
20250118_101622.jpg


En na 3 uurtjes pruttelen
20250118_125418.jpg


20250118_173318.jpg


En dan alles op een bordje met wat rijst erbij

20250118_174637.jpg


Wat was het weer lekker. Even scheen het zonnetje

Dank voor het kijken
Rick
 
Verschrikkelijk wat lekker.
Kan ik ff mee aanschuiven ?
 
Dat ziet er weer heerlijk uit!

@Peter64 pik jij mij op, dan gaan we een bordje mee-eten. 😋😋
 
Dank allemaal.
Was me niet bewust van het onderwerp voor de fotowedstrijd.
Kan de foto niet insturen. De Sambal Goreng Telor is niet op de bbq gemaakt :confused:
Is 2 avonden van te voren gemaakt om de smaken te laten intrekken.....
 
Laatst bewerkt:
Zie je wel..
Nu snap ik waarom Maxima van de week in Dinteloord was..
Heerlijk kerel, genieten 😍
 
Terug
Bovenaan Onderaan