- Berichten
- 2.744
Vooraf zalmtartaar naar een recept van Stef op een toastje.
Alleen een foto van het eindresultaat vergeten om tijdens het maken een foto te nemen. Kon het van tevoren maken
Het was koud gerookte zalm fijn snijden ,uitje,knoflook,pezo,peterselie en teriyaki saus er doorheen.
Dit is een blijvertje ook een leuk borrelhapje lekker hoor.
De zalm gisteren bij de Makro gehaald vandaag verdeeld 2 stukken voor later in vacuüm en in de vriezer.
1 stuk voor vandaag warm gerookt andere stuk in 2 en dit is voor morgen om er koud gerookte zalm van te maken.
Alle 3 stukken in de droge pekel alleen voor de warm gerookte wat korter.
Dan nog de ratatouille taart naar een recept van bbqjunky was wel veel werk maar erg lekker .
Moet zeggen het was allemaal goed gelukt .
Het was wel moeilijk om de barbecook op temperatuur te houden wilde hem tussen de 70 en 90 graden houden en dit is toch gelukt.
Maar nu de foto’s
Zalmtartaar op toast
Het visje waar het om ging
Vis verdeeld
Stuk voor vandaag in de droge pekel
De stukken voor morgen koudroken
Nu even drogen in de koelkast
Bladerdeeg in de skillet ingeprikt met een vork
Tomatenpuree op de bodem en Italiaanse kruiden
Groenten erin courgette,wortel,paprika en aardappel
Op de Bbq 200 graden voor ongeveer een uur
Zalm erop duurde wat langer dan ik dacht.
De ratatouille taart kan eraf
Zalm eindelijk klaar 51 graden kerntemperatuur
En dan alles op het bordje zalm was super gelukt en de taart ook we hebben gesmuld alles schoon op en nu vol.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Alleen een foto van het eindresultaat vergeten om tijdens het maken een foto te nemen. Kon het van tevoren maken
Het was koud gerookte zalm fijn snijden ,uitje,knoflook,pezo,peterselie en teriyaki saus er doorheen.
Dit is een blijvertje ook een leuk borrelhapje lekker hoor.
De zalm gisteren bij de Makro gehaald vandaag verdeeld 2 stukken voor later in vacuüm en in de vriezer.
1 stuk voor vandaag warm gerookt andere stuk in 2 en dit is voor morgen om er koud gerookte zalm van te maken.
Alle 3 stukken in de droge pekel alleen voor de warm gerookte wat korter.
Dan nog de ratatouille taart naar een recept van bbqjunky was wel veel werk maar erg lekker .
Moet zeggen het was allemaal goed gelukt .
Het was wel moeilijk om de barbecook op temperatuur te houden wilde hem tussen de 70 en 90 graden houden en dit is toch gelukt.
Maar nu de foto’s
Zalmtartaar op toast

Het visje waar het om ging

Vis verdeeld

Stuk voor vandaag in de droge pekel

De stukken voor morgen koudroken

Nu even drogen in de koelkast

Bladerdeeg in de skillet ingeprikt met een vork

Tomatenpuree op de bodem en Italiaanse kruiden

Groenten erin courgette,wortel,paprika en aardappel

Op de Bbq 200 graden voor ongeveer een uur

Zalm erop duurde wat langer dan ik dacht.

De ratatouille taart kan eraf

Zalm eindelijk klaar 51 graden kerntemperatuur

En dan alles op het bordje zalm was super gelukt en de taart ook we hebben gesmuld alles schoon op en nu vol.




Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro