R
RoelZ
Gast
Beste forumleden,
Mijn naam is Roel Zwier en ben 49 jaar en al zolang ik mij herinneren kan bbq-fan.
Ik kwam in een informatiegraas-sessie bij jullie terecht.
Na jaren traditioneel te hebben gebakken in de tuin en er een Weber Compact aan te hebben versleten, ben ik nu de trotse bezitter van een heuse buitenkeuken
De versleten Weben Compact is vervangen voor een Weber Go Anywhere om toch ook nog echt te kunnen stoken....
Zodoende grill ik er lustig op los, liefst met grote stukken vlees.
Er is momenteel zoveel te krijgen en te vinden op BBQ-gebied dat voor ieder budget en kennisniveau wat lekkers te maken is.
Ik moet inmiddels op de slanke lijn gaan letten na deze zomer, maar daar gaan we morgen wel mee beginnen B-)
Ik hoop hier inspiratie op te doen en adviezen te kunnen vinden om van gewone griller tot BBQ-kok uit te kunnen groeien.
Groeten van Roel.
Mijn naam is Roel Zwier en ben 49 jaar en al zolang ik mij herinneren kan bbq-fan.
Ik kwam in een informatiegraas-sessie bij jullie terecht.
Na jaren traditioneel te hebben gebakken in de tuin en er een Weber Compact aan te hebben versleten, ben ik nu de trotse bezitter van een heuse buitenkeuken
De versleten Weben Compact is vervangen voor een Weber Go Anywhere om toch ook nog echt te kunnen stoken....
Zodoende grill ik er lustig op los, liefst met grote stukken vlees.
Er is momenteel zoveel te krijgen en te vinden op BBQ-gebied dat voor ieder budget en kennisniveau wat lekkers te maken is.
Ik moet inmiddels op de slanke lijn gaan letten na deze zomer, maar daar gaan we morgen wel mee beginnen B-)
Ik hoop hier inspiratie op te doen en adviezen te kunnen vinden om van gewone griller tot BBQ-kok uit te kunnen groeien.
Groeten van Roel.