Vanmiddag even wat gehaald bij de groot handel. Zijde zalm, hele rosbief, procureur 2x en een stuk kalkoen. Alles even verdeeld in porties en toen begon het te jeuken. Even snel een pekeltje gemaakt de zalm erin en een deel van de kalkoen. ( schnitzels en sate van de rest)
De Q ingeregeld op 80-90 graden en wat rookhout erbij. Eerst een test gedaan want soms loopt de temperatuur erg hoog op. Hier het kleine stukje
De buurman vond hem geweldig.
Een heerlijk sappig stukje de rest gaat in vacuum en daar genieten we nog een keertje van.
Het probleem van het samen roken met kalkoen is opgelost. De kalkoen moet wat langer in de pekel en die doen we morgen.
Ik vind warm gerookt lekkerder dan koud gerookt.
De Q ingeregeld op 80-90 graden en wat rookhout erbij. Eerst een test gedaan want soms loopt de temperatuur erg hoog op. Hier het kleine stukje
De buurman vond hem geweldig.
Een heerlijk sappig stukje de rest gaat in vacuum en daar genieten we nog een keertje van.
Het probleem van het samen roken met kalkoen is opgelost. De kalkoen moet wat langer in de pekel en die doen we morgen.
Ik vind warm gerookt lekkerder dan koud gerookt.