BasBQ
Beef en Steak

Wanneer worst koken?

 
 
 
 

Lin

Gemarineerd
Berichten
2.301
Hi Friends,

Eindelijk heb ik een gehaktmolen op de kop kunnen tikken en natuurlijk direkt bij Martijn darmen gekocht. Die zijn ook binnen. Het kerstdiner is achter de rug dus nu kan ik me op het worstmaken concentreren.
Ik heb alleen een vraagje. Wanneer moet je worst afkoken en wanneer niet? Heeft dit te maken met het soort vlees wat je gebruikt? Ik zie bij worst met kip veel afkoken. Ik was benieuwd of hier "regels" voor zjn.

Groetjes Linda.
 
Eerst verse braad- en of italiaanse worsten denk ik Bert, eerst op safe, mijn skills van de workshop even ophalen. Daarna ook zeker grillworst proberen al heb ik daar nog geen darm voor.
 
BertM zei:
Gaat helemaal lukken,Lin!
Vandaag nog bezig geweest: jalapeno-bacon-cheddar worst, een keer wat anders
Nice! Ik heb, samen met de darmen, ook die heerlijke jalapeno cheddar worsten van Eric besteld bij Martijn. Die ga ik niet proberen na te maken want die top ik nooit. Die zijn zoooooo lekker!
Vond nog wel een mooi recept van bacon-kip worsten. Lijkt me ook wel wat!
 
Terug
Bovenaan Onderaan