- Berichten
- 802
Hoi allen,
Maar even een paar fotootjes, recept van Mike gedaan voor Walchers gilde spek
Eerst 3 dagen in de marinade
En toen na ruim een uurtje
Had ook even een leer momentje, het valt me altijd op als je de wsm aan het opwarmen bent hij al behoorlijk staat te roken en als het vlees erop gaat wordt het al minder. Nu dacht ik slim te zijn om het rook hout toe te voegen gelijk met het spek. Nou dat was bij mij geen succes, want nu staat hij te roken terwijl wat er nu op ligt niet zo nodig rook nodig had.
De smaak is goed, maar aan de zoute kant
Al met al was het een leuke sessie
Maar even een paar fotootjes, recept van Mike gedaan voor Walchers gilde spek
Eerst 3 dagen in de marinade

En toen na ruim een uurtje

Had ook even een leer momentje, het valt me altijd op als je de wsm aan het opwarmen bent hij al behoorlijk staat te roken en als het vlees erop gaat wordt het al minder. Nu dacht ik slim te zijn om het rook hout toe te voegen gelijk met het spek. Nou dat was bij mij geen succes, want nu staat hij te roken terwijl wat er nu op ligt niet zo nodig rook nodig had.
De smaak is goed, maar aan de zoute kant
Al met al was het een leuke sessie
