- Berichten
- 279
“ Wat doen we met eten vandaag?”vroeg mijn vrouw “ Ga je bbq-en Ik heb wel zin in een steak en het is mooi weer.
Dat liet ik me geen 2x zeggen Het plan was lekkere rib-eye met chimmichurri. De chimmichurri maakte ik meteen. Ik ff naar de Makro maar daar zag ik mooie Wagyu rumpsteak welke in de aanbieding waren. Lekker met gegrilde zoete aardappels en coleslaw.
Eerst aardappels in parten gesneden, wat olijfolie er over en met een varkensrub gekruid. Daarna direct boven het vuur. Op het bord met een sausje van olijfolie, koriande, teentje knoflook, zest en sap van een limoen en een rood pepertje.
zo nu alles voorbereid was tijd om te grillen Lekker in het zonnetje....uh waar is die gebleven. Nou uiteindelijk begon het te plense!!!! Maar dit kon me niet tegenhouden
De steaks direct boven het vuur op de gietijzeren grill. Per kant ongeveer 3,5 minuut. Mooie grillmarks. Na het grillen alleen een klein beetje zout en peper.
De chimmichurri had ik uiteindelijk niet gebruikt want dat had de Wagyu-steak niet nodig.
Dat liet ik me geen 2x zeggen Het plan was lekkere rib-eye met chimmichurri. De chimmichurri maakte ik meteen. Ik ff naar de Makro maar daar zag ik mooie Wagyu rumpsteak welke in de aanbieding waren. Lekker met gegrilde zoete aardappels en coleslaw.
Eerst aardappels in parten gesneden, wat olijfolie er over en met een varkensrub gekruid. Daarna direct boven het vuur. Op het bord met een sausje van olijfolie, koriande, teentje knoflook, zest en sap van een limoen en een rood pepertje.
zo nu alles voorbereid was tijd om te grillen Lekker in het zonnetje....uh waar is die gebleven. Nou uiteindelijk begon het te plense!!!! Maar dit kon me niet tegenhouden
De steaks direct boven het vuur op de gietijzeren grill. Per kant ongeveer 3,5 minuut. Mooie grillmarks. Na het grillen alleen een klein beetje zout en peper.
De chimmichurri had ik uiteindelijk niet gebruikt want dat had de Wagyu-steak niet nodig.