harmless85
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Deze entrecote gekocht bij sligro purmerend(470 gram)
Op de skillet gekleurd/dichtgeschroeid.
Toen op de pellet smoker 132 graden
Thermo erin en gegaard tot 48 intern.
4 minuten laten rusten.( in butcherpaper, vet van uitgebakken kaantjes /vet van de entrecote toegevoegd
Hierbij het resultaat.
De tafel was stil, verbijsterd van de smaak en bizarre zachtheid van dit vlees, in 1 woord WOW!
Dit is het lekkerste wat ik tot dusver bereid heb en ben nog steeds met stomheid geslagen.
Praatjes eb filmpjes bij de praatjes
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Op de skillet gekleurd/dichtgeschroeid.
Toen op de pellet smoker 132 graden
Thermo erin en gegaard tot 48 intern.
4 minuten laten rusten.( in butcherpaper, vet van uitgebakken kaantjes /vet van de entrecote toegevoegd
Hierbij het resultaat.
De tafel was stil, verbijsterd van de smaak en bizarre zachtheid van dit vlees, in 1 woord WOW!
Dit is het lekkerste wat ik tot dusver bereid heb en ben nog steeds met stomheid geslagen.
Praatjes eb filmpjes bij de praatjes
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk