BasBQ
Beef en Steak

Vuur en rook; picanha!

 
 
 
 
 

Ceriel

BBQ Junkie
Berichten
7.242
Op de valreep nog even tijd genomen voor een fotomomentje; picanha!

Vetkant ingesneden en het stukje Angus gemasseerd met wat Himalayazout.



De Monolith naar 120gr gebracht en vlees tot 42 gr indirect gebracht



Een paar hickory-snippers voor de rook



Na een klein uurtje:



Ondertussen de WGA heet gestookt met de kleine stukken houtskool onder uit de zak, en het vlees van een streepje voorzien:



Omgedraaid, en er was vuur,



vuur,



veel vuur!  :D



Even laten rusten en aangesneden:



Alleen  zout was voldoende, wat een smaak!
 
Dat ziet er heerlijk uit!!
 
Geweldig die vlammen Ceriel
 
Mooi gedaan hoor!
 
Wauw!  Mooi stukje vlees!
 
Lekker!
Ik kwam er vandeweek achter dat een picanha best wel even in het vuur kan liggen.

Verder bewijst de laatste foto dat ik iets aan mijn techniek (en messen) moet doen, want zo netjes snijden kan ik niet.
 
Lekker hoor..mooie actie foto's
 
En dan zal je niet even bellen.

Had ik ook wel gelust (en blijft toch een leuk ding die WGA).
 
dennis zei:
Lekker!

Verder bewijst de laatste foto dat ik iets aan mijn techniek (en messen) moet doen, want zo netjes snijden kan ik niet.
Vooral dat snijden valt mij ook nog wel tegen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan