BasBQ
Beef en Steak

vragen picanha en cote de bouef

 

splendid

Vuurmaker
Berichten
51
hallo,

de kerstdagen staan voor de deur, en nu zou ik graag ( voor ons in elk geval) wat aparts maken.

de bedoeling is om een mooie picnaha en een cote de bouef te scoren

mijn vraag is: op een weber 57, doen jullie dit met ecobrasa of met goeie houtskool,  ( bijv black ranch)

qua kruiden is het bedoeld om alleen peper en zout te doen.
 
bedankt voor jullie bijdrage s,

maar als ik dan de temperatuur snel omhoog wil hebben om af te branden, wil dat met ecobrassa?

 
Als je maar voldoende lucht geeft. (onder en boven schuif geheel open)
 
Of je steekt even een extra chimney aan en gooit die er bij op :)
 
top, ga ik doen,

begin je dan met een snake, of met een paar gloeiende eco brasas op een bultje koude?
 
Terug
Bovenaan Onderaan