BasBQ
Beef en Steak

Vraag over temperatuur

bertus bokworst

Tondelzoeker
Berichten
7
Ik ga een snelle pullpork maken ik heb 1,7 kg procureur die heb ik in plakken van 1,5 cm gesneden en dit doe ik in de dutchoven met ontbijtspek ui en bqq saus ...ik mis alleen de temperatuur in het recept ...wat zou een goede temperatuur zijn met de indirecte opstelling.
 
Zoek even op : pp in Dutch oven
 
Wat jij wilt gaan maken is geen pulled pork meer maar country style rib of misschien schichtfleisch
Zodra je een procureur voor de bereiding in plakken snijdt kun je het geen pulled pork meer noemen. Als je googled op country style rib dutch oven krijg je een hele rits aan recepten.
Voor schichtfleisch staat hier een aantal op het genootschap:

Onderwerp 'D.O. Laagjesvlees (schichfleish)' https://www.bbqgenootschap.nl/threads/d-o-laagjesvlees-schichfleish.27388/
 
Terug
Bovenaan Onderaan