SteveMarcos
Tondelzoeker
- Berichten
- 17
Hallo,
ik heb al wat kunnen lezen op dit forum over dit onderwerp maar heb nog niet kunnen vinden hoe ik mijn bbq het best kan inrichten voor reverse sear.
Ik dacht zelf aan de volgende opstelling: 1 halve maan deflector eruit en een erin laten en daar boven de drippan en vervolgens het grillrooster. Na plusminus een uur het grillrooster bij bereiken kerntemperatuur (het gaat om picanha) 48-50 graden. Picanha eraf, andere halve maan deflector er af grillrooster omruilen voor gietijzeren versie en opstoken geblazen.
Picanha zo lang in alu folie totdat temperatuur is bereikt, affakkelen en dan picanha nog 10 minuten laten rusten.
Zoiets? Vorige keer bij een tri-tip had ik de beschikking over 2 bbq's maar eentje is de deur uit.
Graag verneem ik de trucs en tips.
Salute.
ik heb al wat kunnen lezen op dit forum over dit onderwerp maar heb nog niet kunnen vinden hoe ik mijn bbq het best kan inrichten voor reverse sear.
Ik dacht zelf aan de volgende opstelling: 1 halve maan deflector eruit en een erin laten en daar boven de drippan en vervolgens het grillrooster. Na plusminus een uur het grillrooster bij bereiken kerntemperatuur (het gaat om picanha) 48-50 graden. Picanha eraf, andere halve maan deflector er af grillrooster omruilen voor gietijzeren versie en opstoken geblazen.
Picanha zo lang in alu folie totdat temperatuur is bereikt, affakkelen en dan picanha nog 10 minuten laten rusten.
Zoiets? Vorige keer bij een tri-tip had ik de beschikking over 2 bbq's maar eentje is de deur uit.
Graag verneem ik de trucs en tips.
Salute.