H
Hugdahog
Gast
Hallo barbekjoeiers!
Ik ben Chris, 49 jaar, woon in Huizen NH en bbq al zo'n 25 jaar. Heb sinds een jaar of 7 een WSM en had al eerder twee Webers, een 57 en 47 cm. Verder heb ik een rookoven en een vuurkorf met driepoot voor mijn DO! Ben 15 jaar geleden gestopt met roken over mijn longen. Ik ruik nu alleen nog graag rook aan vlees, kip en vis voor de smaak. Low&slow is mijn favoriet, brisket-procureur-grote vogels en sinds kort maak ik graag geitenvlees klaar op een van de q's. Kende dit forum al wat langer en hoop veel te leren van jullie ervaringen en recepten! Zal af en toe ook trachten een recept te posten!
Chris!
Ik ben Chris, 49 jaar, woon in Huizen NH en bbq al zo'n 25 jaar. Heb sinds een jaar of 7 een WSM en had al eerder twee Webers, een 57 en 47 cm. Verder heb ik een rookoven en een vuurkorf met driepoot voor mijn DO! Ben 15 jaar geleden gestopt met roken over mijn longen. Ik ruik nu alleen nog graag rook aan vlees, kip en vis voor de smaak. Low&slow is mijn favoriet, brisket-procureur-grote vogels en sinds kort maak ik graag geitenvlees klaar op een van de q's. Kende dit forum al wat langer en hoop veel te leren van jullie ervaringen en recepten! Zal af en toe ook trachten een recept te posten!
Chris!