Joris Peeters
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Hallo allemaal,
Leuk en meteen ook bedankt dat ik lid mocht worden. Nadat ik een beetje meer gezocht heb op het bbq specialisme, via BBQ-Helden hier op dit forum terecht gekomen. Even hier en daar gelezen, en enorm veel kennis opgedaan. Tot op heden was het bbq hier gewoon een manier van koken. Ik moet er even bij vertellen dat ik al 12 jaar in het altijd warme Aruba woon, en hier is het werkelijk 365 dagen 28 graden, ideaal bbq weer. Tot nu toe was het kolen in de bak, vlees erop en ja vervolgens half gaar en zwart aan de buitenkant. Dat gaat nu veranderen!!! Nogmaals bedankt voor het toevoegen en met zijn allen komen we verder en er valt nog een hoop te leren voor mij!
Leuk en meteen ook bedankt dat ik lid mocht worden. Nadat ik een beetje meer gezocht heb op het bbq specialisme, via BBQ-Helden hier op dit forum terecht gekomen. Even hier en daar gelezen, en enorm veel kennis opgedaan. Tot op heden was het bbq hier gewoon een manier van koken. Ik moet er even bij vertellen dat ik al 12 jaar in het altijd warme Aruba woon, en hier is het werkelijk 365 dagen 28 graden, ideaal bbq weer. Tot nu toe was het kolen in de bak, vlees erop en ja vervolgens half gaar en zwart aan de buitenkant. Dat gaat nu veranderen!!! Nogmaals bedankt voor het toevoegen en met zijn allen komen we verder en er valt nog een hoop te leren voor mij!