Beef en Steak

Voorstelronde Joris Peeters:

Joris Peeters

Tondelzoeker
Berichten
2
Hallo allemaal,

Leuk en meteen ook bedankt dat ik lid mocht worden. Nadat ik een beetje meer gezocht heb op het bbq specialisme, via BBQ-Helden hier op dit forum terecht gekomen. Even hier en daar gelezen, en enorm veel kennis opgedaan. Tot op heden was het bbq hier gewoon een manier van koken. Ik moet er even bij vertellen dat ik al 12 jaar in het altijd warme Aruba woon, en hier is het werkelijk 365 dagen 28 graden, ideaal bbq weer. Tot nu toe was het kolen in de bak, vlees erop en ja vervolgens half gaar en zwart aan de buitenkant. Dat gaat nu veranderen!!! Nogmaals bedankt voor het toevoegen en met zijn allen komen we verder en er valt nog een hoop te leren voor mij!
 
Hoi Joris, welkom bij het Genootschap.
Tssss op Aruba 365 dagen per jaar 28 graden, eigenlijk zouden we je meteen moeten bannen. Nee hoor, geintje je bent van harte welkom hier:):)
 
Ha Joris, welkom.
Met die femperatuur op Aruba is niks mis. Lekker toch.
Veel vis op de Q ?
 
Welkom bij het genootschap

Zal je vast geen paraplu boven je Q hoeven te plaatsen
 
Ha Joris, welkom.
Met die femperatuur op Aruba is niks mis. Lekker toch.
Veel vis op de Q ?
Voorheen voornamelijk vlees, (zwart van buiten en rauw van binnen, maar dat is sinds kort verleden tijd
Ik ben nu aan het experimenteren met garnalen op een plankje van de week wordt het zalm op een plankje
 
Welkom hier op het mooie forum


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan