Hallo allemaal,
Ik ben een hobbykok uit Vlaams-Brabant, Belgi?, met een bijzondere interesse in outdoor cooking. Al jaren gebruik ik hiervoor mijn Weber Master Touch 57 en mijn Smokey Mountain. De voorbije jaren ben ik me meer gaan interesseren in low and slow. En uiteindelijk heb ik dan toch de stap gewaagd en heb ik sinds enkele weken een Big Green Egg gekocht. Ik vond dat dit voor mij het perfecte moment was om aan te sluiten bij een forum om mijn bezigheden te delen, maar ook vooral om bij te leren. Ik ben in contact gekomen met jullie forum dankzij de Smokey Goodness-boeken van Jord Althuizen, waarvan ik grote fan ben!
Fijn weekend allemaal en veel kookplezier!
Ik ben een hobbykok uit Vlaams-Brabant, Belgi?, met een bijzondere interesse in outdoor cooking. Al jaren gebruik ik hiervoor mijn Weber Master Touch 57 en mijn Smokey Mountain. De voorbije jaren ben ik me meer gaan interesseren in low and slow. En uiteindelijk heb ik dan toch de stap gewaagd en heb ik sinds enkele weken een Big Green Egg gekocht. Ik vond dat dit voor mij het perfecte moment was om aan te sluiten bij een forum om mijn bezigheden te delen, maar ook vooral om bij te leren. Ik ben in contact gekomen met jullie forum dankzij de Smokey Goodness-boeken van Jord Althuizen, waarvan ik grote fan ben!
Fijn weekend allemaal en veel kookplezier!