- Berichten
- 1.525
Ik ben William uit Belgische Kempen.
Ben 50 jaar en al wat jaren ervaring dus
Heb me hier aangemeld omdat ik hier dikwijls terecht kom als ik nieuwe ideeën zoek.
Gebruik zelf enkele verschillende Q's.
Vooral gebruiksgemak en brandstof rendement bepalen mee de keuze van het moment.
Forel roken deed ik vroeger steeds met een kopie 18 inch Oklahoma.
Nu in een Barbecook smoker.
Veel minder hout nodig voor hetzelfde effect. 2 jaar geleden ongeveer een eerste 3 2 1 ribben gemaakt op de Oklahoma.
Zeer veel hout verbruikt.
Toen maar een kamado bij gekocht en vanaf toen volledig verslaafd aan de BBQ.
Ben 50 jaar en al wat jaren ervaring dus
Heb me hier aangemeld omdat ik hier dikwijls terecht kom als ik nieuwe ideeën zoek.
Gebruik zelf enkele verschillende Q's.
Vooral gebruiksgemak en brandstof rendement bepalen mee de keuze van het moment.
Forel roken deed ik vroeger steeds met een kopie 18 inch Oklahoma.
Nu in een Barbecook smoker.
Veel minder hout nodig voor hetzelfde effect. 2 jaar geleden ongeveer een eerste 3 2 1 ribben gemaakt op de Oklahoma.
Zeer veel hout verbruikt.
Toen maar een kamado bij gekocht en vanaf toen volledig verslaafd aan de BBQ.