- Berichten
- 21
Hallo allen,
Ik lees al een tijdtje mee op dit leerzame forum maar heb me nog niet voorgesteld, dus bij deze;
Ik ben Jeroen van Dam, 23 jaar en woon in Goor.
Ben nu zoon 2 jaar bezig met het indirect BBQen en heb al veel lekkers weten te garen.
Hoop nog veel tips en trucs hierop het forum te leren.
Op moment van schrijven ligt er een 2,5 kilo procureur al enig uur onder de deksel om PP van te maken, hier ga ik mijn eerste verslag van maken.
Met vriendelijke groet,
Jeroen van Dam
Ik lees al een tijdtje mee op dit leerzame forum maar heb me nog niet voorgesteld, dus bij deze;
Ik ben Jeroen van Dam, 23 jaar en woon in Goor.
Ben nu zoon 2 jaar bezig met het indirect BBQen en heb al veel lekkers weten te garen.
Hoop nog veel tips en trucs hierop het forum te leren.
Op moment van schrijven ligt er een 2,5 kilo procureur al enig uur onder de deksel om PP van te maken, hier ga ik mijn eerste verslag van maken.
Met vriendelijke groet,
Jeroen van Dam