BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen...

F

FransG

Gast
Al enige jaren ben ik behoorlijk actief met de BBQ. Maar als ik de berichten en recepten lees op deze site is er nog veel te ontdekken. Vandaar dat ik me heb ingeschreven.

Ik heb meteen een vraag: ik ga zondag Flap Meat maken. Hebben jullie suggesties hoe dit klaar te maken. Ik wil dit aan 1 stuk doen (1 a 1,5 kg) en kort voor het BBQ-en met zeezout en wat peper kruiden. Dit op een de weber tot een binnentemperatuur van begin 50 graden (beetje rose). eerst indirect en de laatste minuten direct op de kolen. Is dit wat?

Frans
 
Hoi Frans,

Van harte welkom bij het Genootschap!

Bereiding klinkt prima. Daarna goed haaks op de draad snijden en smullen!
 
Hoi Frans, welkom hier en je vraag is al beantwoord zie ik.
 
Welkom en veel plezier hier!!!
 
Van harte welkom hier Frans!! Als je flap meat klaar is, post je dan ff een paar mooie foto's?? ::)
 
Welkom Frans!
 
Een warm welkom Frans.! En met de nodige servetten kijken we reikhalzend uit naar de foto's.
 
hoi Frans,
welkom bij dit edele genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan