F
FransG
Gast
Al enige jaren ben ik behoorlijk actief met de BBQ. Maar als ik de berichten en recepten lees op deze site is er nog veel te ontdekken. Vandaar dat ik me heb ingeschreven.
Ik heb meteen een vraag: ik ga zondag Flap Meat maken. Hebben jullie suggesties hoe dit klaar te maken. Ik wil dit aan 1 stuk doen (1 a 1,5 kg) en kort voor het BBQ-en met zeezout en wat peper kruiden. Dit op een de weber tot een binnentemperatuur van begin 50 graden (beetje rose). eerst indirect en de laatste minuten direct op de kolen. Is dit wat?
Frans
Ik heb meteen een vraag: ik ga zondag Flap Meat maken. Hebben jullie suggesties hoe dit klaar te maken. Ik wil dit aan 1 stuk doen (1 a 1,5 kg) en kort voor het BBQ-en met zeezout en wat peper kruiden. Dit op een de weber tot een binnentemperatuur van begin 50 graden (beetje rose). eerst indirect en de laatste minuten direct op de kolen. Is dit wat?
Frans