Hallo allemaal,
Afgelopen jaren met een barbecook gasbarbecue verschillende gerechten bereid. Hierbij vind ik het tof om voor groepen te koken.
O.a. picanha, bacon bomb, spareribs, pulled pork en hopelijk de komende jaren nog veel meer.
Na veel wikken en wegen en met input van dit forum heb ik uiteindelijk afgelopen week een Bastard urban large complete kamado gekocht.
Gisteren gerookte zalm gemaakt. Tot nu toe bevalt de kamado uitstekend. Kijk er naar uit meer van jullie te leren en zo nu en dan ook zelf wat te mogen delen.
Tot snel!
Groet,
Diemer-Jan
Afgelopen jaren met een barbecook gasbarbecue verschillende gerechten bereid. Hierbij vind ik het tof om voor groepen te koken.
O.a. picanha, bacon bomb, spareribs, pulled pork en hopelijk de komende jaren nog veel meer.
Na veel wikken en wegen en met input van dit forum heb ik uiteindelijk afgelopen week een Bastard urban large complete kamado gekocht.
Gisteren gerookte zalm gemaakt. Tot nu toe bevalt de kamado uitstekend. Kijk er naar uit meer van jullie te leren en zo nu en dan ook zelf wat te mogen delen.
Tot snel!
Groet,
Diemer-Jan