Hallo allen,
Ik ben Angelo. Eigenlijk altijd een Weber bbq gehad die in de zomer een paar keer aanging voor wat hamburgers. Ik wilde toch wat vaker en serieuzer gaan bbqen. Daarom gaan kijken naar een Kamado en een Bastard Urban Large aangeschaft. Ergens in juli gekocht en ik denk inmiddels 12 tot 15 keer gebruikt. Inmiddels mooie stukken zalm op gemaakt (ceder houten plankje) en spareribs (3-2-1). Voor mijn gevoel lukt het nu aardig om de temperatuur te beheersen, dus wat mij betreft klaar voor de wat serieuzere stukken vlees en andere gerechten. Ik hoop hier op het forum een hoop te leren.
Ik ben Angelo. Eigenlijk altijd een Weber bbq gehad die in de zomer een paar keer aanging voor wat hamburgers. Ik wilde toch wat vaker en serieuzer gaan bbqen. Daarom gaan kijken naar een Kamado en een Bastard Urban Large aangeschaft. Ergens in juli gekocht en ik denk inmiddels 12 tot 15 keer gebruikt. Inmiddels mooie stukken zalm op gemaakt (ceder houten plankje) en spareribs (3-2-1). Voor mijn gevoel lukt het nu aardig om de temperatuur te beheersen, dus wat mij betreft klaar voor de wat serieuzere stukken vlees en andere gerechten. Ik hoop hier op het forum een hoop te leren.