Patrick1992
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Hallo! Ik ben Patrick, 30 jaar.
Vorige week heb ik een Kamado aangeschaft namelijk The Columbus large.
Mijn eerste “echte” bbq en ik heb er verder geen ervaring mee.
Alleen met het grillen/afvakkelen
van wat sateetje, worstjes, burgers.. je kent het wel.
Ik heb al wel wat ervaring met koken, werk namelijk als kok in een fine dining restaurant.
Echter is bbqen wel wat anders dan koken. Dus de uitdaging ligt bij mij met de temperatuur instellingen van de bbq.
Ik hoop hier wat meer te leren, en wat tips en tricks te krijgen!
Mijn eerste bcc is een feit
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vorige week heb ik een Kamado aangeschaft namelijk The Columbus large.
Mijn eerste “echte” bbq en ik heb er verder geen ervaring mee.
Alleen met het grillen/afvakkelen

Ik heb al wel wat ervaring met koken, werk namelijk als kok in een fine dining restaurant.
Echter is bbqen wel wat anders dan koken. Dus de uitdaging ligt bij mij met de temperatuur instellingen van de bbq.
Ik hoop hier wat meer te leren, en wat tips en tricks te krijgen!
Mijn eerste bcc is een feit

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk