BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

iloveoxytocin

Tondelzoeker
Berichten
4
He allemaal!

Zoals gevraagd even voorstellen: ik ben een man van mid 30 uit Utrecht en barbecue al een paar jaar. Toen vriendinlief vijf jaar geleden een weekje van huis was had ik bedacht: ik heb ook een projectje nodig! Dus na een hoop zoekwerk uitgekomen bij het boek van Noskos en op basis daarvan een kleine weber kogelbbq aangeschaft. Die bevalt nog steeds perfect! Ribs, pulled pork, picanha, bacon roken, yakitori en boerewors zijn zo'n beetje de dingen die ik maak.

Ik weet niet of een shout-out op z'n plek is maar Noskos' z'n boek, site en filmpjes raad ik van harte aan. Heldere taal en nuttige tips, ik heb er veel aan gehad!

Weet iemand toevallig of de USA stijl van grillen/bbqen (of whole hog) al in een restaurant wordt toegepast in NL?

Groeten,
iloveoxytocin
 
Welkom!
 
Welkom op het Genootschap.
Wil je echt goede, Amerikaanse stijl, barbecue dan moet je eens gaan proeven bij Pendergast in Amsterdam
 
Terug
Bovenaan Onderaan