Beef en Steak

Voorstellen

 
 
 

Smokingwood

Pitmaster
Berichten
750
Al even meelezend is het tijd me voor te stellen.

Ik ben Cyriel, 52 jaar oud en woonachtig op het platteland van ons mooie Groningen.

Al jaren bbq-de ik op een weber 47 en een Smokey Joe, toen ik, inmiddels ook al weer een tijdje geleden, upgrade naar mijn offset smoker. Dit tot groot plezier! Ik stook deze op uitsluitend hout dat ik op stam koop en zelf zaag en kloof. Gewoon omdat het kan. En leuk is…

Enige tijd geleden is er een uitbreiding gekomen in de vorm van een MT57 van Weber. Weer meer mogelijkheden en dus meer plezier.

Ik bbq een paar keer per week en het wordt steeds vaker… De stukken vlees worden groter en mooier, dus tijd om me verder te verdiepen in mooie recepten en bereidingswijzen.

Groet,
Cyriel

27637037-063F-4C72-A2A2-89B78C58ABCD.jpeg


76C391D7-F932-4FD2-A7BB-01D0F6C1D04C.jpeg


C56F45CE-1492-4DAF-AE48-16CD4C9EA65C.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Welkom Cyriel. Mooie colectie en hout genoeg ziek ik :)
 
Welkom bro 👊 en nu rap in de weer voor International Bacon Day dan heb je je eerste badge vast binnen ;) :ROFLMAO:
 
Cyriel, welkom
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom Cyriel. Lekker de ruimte ook om je hobby iet te oefenen. Veel plezier!

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Welkom bij het genootschap

lastig hè steeds meer grill oppervlak, straks kom je weer te kort 😁
 
Welkom Cyriel
 
Terug
Bovenaan Onderaan