Beef en Steak

Voorstellen

Eriks

Tondelzoeker
Berichten
1
Dag allemaal, ik ben Erik en ik ben lid geworden omdat ik info en ervaringen nodig heb over houtskool. Ik ben niet heel serieus met barbequeen bezig, ik hou mij vooral bezig met historisch bronsgieten. Daarbij gebruik ik houtskool om het brons te smelten. De laatste 5 jaar loop ik tegen een groot probleem aan en dat is dat nieuwe houtskool steeds meer as produceert en daardoor mijn oven verstopt. Daarnaast kan ik de temperatuur niet meer zo hoog opjagen met mijn blaasbalgen. Ik zoek houtskool die niet snel uit elkaar valt, en zeer hoge temperatuur kan bereiken en heel weinig as produceert. Heedt iemand tips?
 
Hoi Erik, welkom bij het Genootschap.
Op je vraag durf ik zo geen antwoord te geven anders dan dat ik aan houtskool van hardhout zou denken.
 
Welkom bij het genootschap, hopelijk ga je ook nog Qen.

Black Ranch houtskool Is een harde soort, denk dat je die kant op gaat als je houtskool nodig heb
Kwam in de goeie oude tijd 😱 nog wel eens op festivals, evenementen waar mensen samen mogen komen, waar smeden stonden. Weet niet wat zij gebruiken
 
Terug
Bovenaan Onderaan