Hallo,
Ik ben Roy (37j) getrouwd en vader van 2 kids. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te barbecueën, maar veel verder dan een bbq-worst of speklap kwam het niet. Sinds kort heb ik het slow en low barbecueën en roken ontdekt. Eerst op mijn Weber 57 en afgelopen week een smokey mountain 47 gekocht. Wat is het toch heerlijk om op deze manier met vlees bezig te zijn en gelukkig is hier iedereen tevreden over mijn bbq-kunsten tot nu toe ( 2x spareribs en vandaag pulled pork, allemaal volgens het recept van Noskos)
Ik ben Roy (37j) getrouwd en vader van 2 kids. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te barbecueën, maar veel verder dan een bbq-worst of speklap kwam het niet. Sinds kort heb ik het slow en low barbecueën en roken ontdekt. Eerst op mijn Weber 57 en afgelopen week een smokey mountain 47 gekocht. Wat is het toch heerlijk om op deze manier met vlees bezig te zijn en gelukkig is hier iedereen tevreden over mijn bbq-kunsten tot nu toe ( 2x spareribs en vandaag pulled pork, allemaal volgens het recept van Noskos)
Laatst bewerkt: