BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

gzandman

Tondelzoeker
Berichten
7
Goedemorgen allen,

Mij ook maar even voorstellen, na veel ingelezen te hebben op dit forum, ik ben Gerrit, 49 jaar oud en woonachtig in Twenterand.

Ik loop al jaren in mijn hoofd met het idee om eens wat meer met de BBQ te gaan doen en met name de slow-cook.
Tot 2 weken geleden ik bij een vriend was die me had uitgenodigd om te komen BBQ'en.
E?nmaal daar gekomen was het niet het traditionele "eet-zoveel-verschillende-stukken-vlees-als-je-kan", maar er werd een Picanha bereid.

Hoe mooi is dat, rubben met peper/zeezout en de BBQ opstoken..... dit wil ik ook gaan doen.

Vorig week de stoute schoenen aangetrokken en een Kamado Joe Classic III gehaald met de nodige accessoires.
Afgelopen weekend de eerste run met spareribs (3-2-1) en dat was een feestje, bijzonder goed gelukt voor de eerste keer.
Aankomende weekend vrienden uitgenodigd en dan wordt er een Picanha bereid.

Inmiddels al wat boeken besteld voor de nodige recepten, maar wat is het leuk om met een Kamado bezig te zijn!
We hebben er weer een hobby bij naast muziek maken (band) en motorrijden.

Groet,
Gerrit

WhatsApp%20Image%202019-06-30%20at%2012.52.05.jpeg

WhatsApp%20Image%202019-06-30%20at%2019.44.54.jpeg

 
Hoi Gerrit,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom hier Gerrit!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan