B
Broosje
Gast
Hoi allemaal,
Ik ben Bj?rn en sinds een paar jaar het hollands cremeren aan de kant gelegd en me toegelegd op het serieuzere werk.
In die tijd al een paar keer deze site geraadpleegd.
Dank voor de tips in ieder geval .
Heb de eerste jaren gebruik gemaakt van weber original 47cm. Heerlijke gerechten in gemaakt en voir de perfectie zelf een thermometer in de deksel gemonteerd.
Sinds deze week overgestapt naar een WMT gbs 57.
Hopelijk kunnen we nu naar een hoger niveau.
Groet Bj?rn
Ik ben Bj?rn en sinds een paar jaar het hollands cremeren aan de kant gelegd en me toegelegd op het serieuzere werk.
In die tijd al een paar keer deze site geraadpleegd.
Dank voor de tips in ieder geval .
Heb de eerste jaren gebruik gemaakt van weber original 47cm. Heerlijke gerechten in gemaakt en voir de perfectie zelf een thermometer in de deksel gemonteerd.
Sinds deze week overgestapt naar een WMT gbs 57.
Hopelijk kunnen we nu naar een hoger niveau.
Groet Bj?rn