Beef en Steak

Voorstellen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter QBert
  • Startdatum Startdatum
Q

QBert

Gast
Hoi,

Ik ben Bert. 38 jaar, getrouwd en vader van 2 kids, ambulant hulpverlener voor een GGZ instelling en fanatiek survival sporter.
Daarnaast vind ik koken super leuk. En helemaal op/met de BBQ.
Ik heb een weber go anywhere, Weber 57 GBS en een Weber smokey mountain. Hoog op mijn wensenlijstje staat een Kamado. Dit omdat ik ook graag pizza?s maak en dit het liefst dicht in de buurt wil laten komen bij een houtoven beleving.

Ik hoop hier info en inspiratie te vinden! En mogelijk info en inspiratie te brengen....
 
Welkom Bert


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Welkom!
 
Hoi Bert, welkom bij het Genootschap.
Ja een Kamado kan hoge temperaturen weerstaan maar vaak richting de 400 graden Celsius BBQ-en (voor Pizza) dat vindt het vilt niet zo fijn.
dan kun je beter een pizzaring voor de weber aanschaffen of een Uuni pizza oven
 
Welkom hier Bert veel plezier  :)
 
Welkom Bert.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Ewald zei:
Hoi Bert, welkom bij het Genootschap.
Ja een Kamado kan hoge temperaturen weerstaan maar vaak richting de 400 graden Celsius BBQ-en (voor Pizza) dat vindt het vilt niet zo fijn.
dan kun je beter een pizzaring voor de weber aanschaffen of een Uuni pizza oven

Dank Ewald

Een nieuwe kijk op de zaak!

De Uuni had ik idd ook al gezien. Ben er niet zeker van of pizza?s perse op 400 graden bereid moeten worden. En een Kamado is dan veelzijdiger dan een Uuni....
 
Terug
Bovenaan Onderaan