S
Seabird
Gast
Hallo,
Ik ben El-Roy en sinds een jaar bezig om echt te BBQ-en (dus niet vleesjes grillen en met saus overgieten ).
Mijn ervaringen tot dusver zijn:
Pulled pork (redelijk tot goed)
Brisket (eigenlijk wel goed)
Spareribs (kunnen beter)
Beer can chicken (kan ook nog wel beter)
Picanha (wel goed)
Rib-eye (mocht wel iets minder rood)
Buikspek
Op het to-do lijstje staan nog in ieder geval bavette en beef short ribs.
De gebruikte rubs zijn veelal kant en klare rubs.
Bewerk bericht
Ik ben El-Roy en sinds een jaar bezig om echt te BBQ-en (dus niet vleesjes grillen en met saus overgieten ).
Mijn ervaringen tot dusver zijn:
Pulled pork (redelijk tot goed)
Brisket (eigenlijk wel goed)
Spareribs (kunnen beter)
Beer can chicken (kan ook nog wel beter)
Picanha (wel goed)
Rib-eye (mocht wel iets minder rood)
Buikspek
Op het to-do lijstje staan nog in ieder geval bavette en beef short ribs.
De gebruikte rubs zijn veelal kant en klare rubs.
Bewerk bericht