Goedemiddag allemaal,
Mijn naam is Simon en woonachtig in omgeving Rotterdam met mijn vrouw en 2 kinderen.
Koken heb ik in mijn leven (teller bijna op 43) eigenlijk nooit gedaan. Af en toe wat cremeren op de Weber in de zomer en daar hield het wel mee op.
Paar jaar terug een GrillGuru compact aangeschaft en daar is het balletje voorzicht gaan bewegen. Echter, nog steeds was mijn culinaire bijdrage op zijn best minimalistisch te noemen.
Tot afgelopen december. Toen hebben we besloten de stoute schoenen aan te trekken en een grotere Kamado te kopen. Het is de Kamado Joe Classic 2 geworden en bij mij is het vuurtje gaan oplaaien. Inmiddels al vele dingen op de Kamado klaargemaakt met dank aan recepten van Noskos en BBQJunkie. Het is geinig om te constateren dat ik voorheen nooit enige interesse heb gehad in het bereiden van eten (hoewel het opeten wel tot mijn specialiteiten behoort) en nu struin in het internet af op zoek naar nieuwe dingen.
Deze week ga ik voor het eerst de Joetisserie gebruiken om een beenham te maken, ook weer erg benieuwd naar.
Nu even mijn vraag, wellicht dat iemand hier ervaring mee heeft.
Sinds een week heb ik de Meater 2+ in bezit. Het valt mij op dat de kerntemperatuur ontzettend langzaam oploopt.
Ik had de bedrade Inkbird er ook naast en die gaf aan een omgevingstemperatuur van ca. 170° toen ik het stuk vlees er op legde met de Meater er in.
Het heeft vervolgend een goede 20 minuten geduurd voordat de omgevingstemperatuur van de Meater ook maar enigszins in de buurt kwam van de temperatuur aangegeven door de Inkbird. Is dit iets wat herkenbaar is, of moet ik wellicht toch even contact opnemen met de verkopende partij?
Alvast hartstikke bedankt voor jullie hulp.
Groeten,
Simon
Mijn naam is Simon en woonachtig in omgeving Rotterdam met mijn vrouw en 2 kinderen.
Koken heb ik in mijn leven (teller bijna op 43) eigenlijk nooit gedaan. Af en toe wat cremeren op de Weber in de zomer en daar hield het wel mee op.
Paar jaar terug een GrillGuru compact aangeschaft en daar is het balletje voorzicht gaan bewegen. Echter, nog steeds was mijn culinaire bijdrage op zijn best minimalistisch te noemen.
Tot afgelopen december. Toen hebben we besloten de stoute schoenen aan te trekken en een grotere Kamado te kopen. Het is de Kamado Joe Classic 2 geworden en bij mij is het vuurtje gaan oplaaien. Inmiddels al vele dingen op de Kamado klaargemaakt met dank aan recepten van Noskos en BBQJunkie. Het is geinig om te constateren dat ik voorheen nooit enige interesse heb gehad in het bereiden van eten (hoewel het opeten wel tot mijn specialiteiten behoort) en nu struin in het internet af op zoek naar nieuwe dingen.
Deze week ga ik voor het eerst de Joetisserie gebruiken om een beenham te maken, ook weer erg benieuwd naar.
Nu even mijn vraag, wellicht dat iemand hier ervaring mee heeft.
Sinds een week heb ik de Meater 2+ in bezit. Het valt mij op dat de kerntemperatuur ontzettend langzaam oploopt.
Ik had de bedrade Inkbird er ook naast en die gaf aan een omgevingstemperatuur van ca. 170° toen ik het stuk vlees er op legde met de Meater er in.
Het heeft vervolgend een goede 20 minuten geduurd voordat de omgevingstemperatuur van de Meater ook maar enigszins in de buurt kwam van de temperatuur aangegeven door de Inkbird. Is dit iets wat herkenbaar is, of moet ik wellicht toch even contact opnemen met de verkopende partij?
Alvast hartstikke bedankt voor jullie hulp.
Groeten,
Simon