F
freekdl
Gast
Ik ga straks voor de eerste maal zelfs hamburgers maken en grillen, maar zit met een klein vraagje vooraf. Ik heb begrepen dat het vlees best licht aangevroren is om te malen (vooral ivm het vet), maar aangezien ik mijn vleesmolen nog niet had toen ik het vlees kocht, heb ik het in vrij grote stukken in de diepvries gestoken. Ik heb het gisteren uitgehaald en dacht dat het vandaag nog wat hard zou zijn, maar het is toch bijna volledig ontdooid.
Kan dit kwaad of toch best een uurtje terug de diepvries in? De ene zegt dat het niet mag, de andere zegt geen probleem zolang het goed ontdooid is. Persoonlijk heb ik het nog nooit gedaan dus ik vraag het liever hier even
Dit is trouwens het stukje, Iers 'klein zenuwstuk' zoals dat in Belgi? heet, en als ik me niet vergis is dat wat ze in Amerika 'Chuck' noemen.
Kan dit kwaad of toch best een uurtje terug de diepvries in? De ene zegt dat het niet mag, de andere zegt geen probleem zolang het goed ontdooid is. Persoonlijk heb ik het nog nooit gedaan dus ik vraag het liever hier even

Dit is trouwens het stukje, Iers 'klein zenuwstuk' zoals dat in Belgi? heet, en als ik me niet vergis is dat wat ze in Amerika 'Chuck' noemen.

