- Berichten
- 397
Ik had nog een kippen standaard liggen die nog niet was gebruikt. Een mooie scharrel kip gekocht bij de slager en gekeken of het allemaal paste.
Ruimte gemaakt tussen vel en vlees en alles opgevuld met kruidenboter.
De Kamado opgestookt tot 110°, Meater gestoken en ingesteld op 70° .
Na zo'n anderhalf uur resultaat kippetje zag er mooi uit en was goed op temperatuur. Na een half uurtje rusten de kip geslacht.
Een heerlijk bordje gemaakt met rooseveld aardappel en witlof van de BBQ.
Ruimte gemaakt tussen vel en vlees en alles opgevuld met kruidenboter.
De Kamado opgestookt tot 110°, Meater gestoken en ingesteld op 70° .
Na zo'n anderhalf uur resultaat kippetje zag er mooi uit en was goed op temperatuur. Na een half uurtje rusten de kip geslacht.
Een heerlijk bordje gemaakt met rooseveld aardappel en witlof van de BBQ.