Beef en Steak

Voor de eerste keer burnt ends

Michel2

Kooltjesharker
Berichten
122
Volgens mij was iedereen dit weekend bezig met burnt ends en ook ik kan niet achterblijven. Burnt ends maken ala NOSKOS style.

BGE op constante 120 graden volgens het 3-2-1 principe. Deed me erg denken aan de spari-ribs die ik laatst maakt.

96A7A567-A4C0-45B6-87A6-E801B4C300D1.jpeg

1,5kg buikspek zonder zwoerd

0BF05098-B572-493E-B399-A6F4B6C8ECFF.jpeg

In de pulled pork rub van NOSKOS

F6F671D3-7DCC-4328-A436-857AE9D46FA0.jpeg

Na de eerste 3 uur honing, basterd suiker en roomboter erover en dan afdekken.

76C10EB8-9843-4892-A5C0-9824E56C51D6.jpeg
\
Nu weer 2 uurtjes geduld hebben.

0FC40C93-8106-404F-B2C7-33DE909B5ED7.jpeg

Na de 2 uur ziet het er al super uit en boterzacht. Heel voorzichtig de BBQ saus van NOSKOS erbij en dan nog een klein half uurtje terug plaatsen.

CF75190D-FBDF-41B4-8A54-BB19F7EE7BE6.jpeg

En klaar!

929489EA-38ED-4FFC-9970-700B3EEDD50E.jpeg

Bordjes hier waren zo op. Kreeg alleen maar goede reacties! Vlees lekker zacht en goed van smaak. Gaat zeker vaker gemaakt worden!

0FE59DF7-D5F5-4FC0-8CDC-CF5ADEFBBEDF.jpeg

En het grafiekje van de temperatuur. Af en toe de deksel open voor tussentijdse handelingen.
 
Laatst bewerkt:
kijk, een beter compliment kan je niet krijgen, goede reacties aan tafel.
perfecto (y)
 
O, O, o, zooooooo lekker mals, ik ga ze volgende keer met meer pit maken, chilivlokken erbij in de rub. (y) :D
Niet de gehele lading maar voor de helft.
 
Terug
Bovenaan Onderaan