BasBQ
Beef en Steak

Voor de 2e sticker vandaag en morgen PP time

Ondertussen 2,5 uur verder de temperatuur van de Q is zeer stabiel op 120 graden ( schommelt soms 2 graden up of down )

Kerntemperatuur ondertussen 63 graden.

Het zijn wel BR kolen die gaan vrij lang mee daarom heb ik er niet te veel in gedaan.

Kom het niet laten om even een foto te maken :)

c4de8bbaac4837eff5ccdc4f2cd207b3.jpg


bdf21009115d2b9a8d0f34155fcab586.jpg


 
So far, so good...ziet er prima uit hoor. Nu alleen nog wat geduld oefenen :)
 
Ondertussen heb ik het hout op de kolen gedaan, ik was een beetje bang voor temperatuurschommelingen daarom eerst ff in een bakje.

37f9a2db981369496538b0815937267c.jpg


Zie ginds komt de stoomboot ;)

385f9b696b4641172a6389a2623b7dd3.jpg
 
Na 3 uur en 45 minuten zijn we op 74 graden uitgekomen. Rubje erover en door naar de volgende ronde.

c9c6e81ebf458c809e6d953de87a60b2.jpg

 
Ik momenteel op 5 uur en 15 minuten kern temperatuur is 81 graden Q is 128 graden.

Lijkt me tijd om hem in te pakken...

4fc44c60d870ffda0d5816b8ffbb44e2.jpg



 
Ziet er erg lekker uit.

Wat voor rookhout gebruikt je?
 
Ik zal zo even kijken welk rookhout het is. Ik moet eigenlijk wat dikke brokken bestellen.

Zou het veel uitmaken als ik pas over 2 uur ga pullen?

Hij ligt ondertussen in de folie in de coolbox

Rookhout

0f922e7a9f517fadae7a0cd486e5c116.jpg
 
Nou we zijn er klaar voor nog even opdienen en dan genieten.

5b0ec832c79499803adc3b542adeeed4.jpg


8cd840e015234fbf035d827dfd4aaf1a.jpg
 
Ziet er goed uit. En het was een snelle, maar dat mag ook wel met 120. Op voorhand proficiat met je Knorretje!
 
Ladies and gentleman "The Full Pull"

c6c438314372151600b4be13b85056c6.jpg


4d474413e1d56a9f6e5f5e5746141648.jpg


 
Jappert zei:
Ziet er goed uit. En het was een snelle, maar dat mag ook wel met 120. Op voorhand proficiat met je Knorretje!

Heb de aanwijzingen van Noskos gevolg 120 graden.

 
Terug
Bovenaan Onderaan