Even een vraagje, ik heb gisteren zelfgemaakte hamburgers beproeft van black angus beef wat eerst door een gehaktmolen is gehaald en waar daarna hamburgers van zijn gemaakt.
Je voelt hem al aankomen, super lekker!!!
Nu heb ik een Kenwood keukenmachine en kan ik daar een opzetstuk voor aanschaffen a 100 euro (elektrisch, met schijven fijn (3mm), medium (4,5 mm) en grof (8 mm)), of ik kan bij vuur en rook een Porkert (bijvoorbeeld nummer 8) kopen.
Keuzes keuzes.. Kan iemand mij van advies voorzien?
Je voelt hem al aankomen, super lekker!!!
Nu heb ik een Kenwood keukenmachine en kan ik daar een opzetstuk voor aanschaffen a 100 euro (elektrisch, met schijven fijn (3mm), medium (4,5 mm) en grof (8 mm)), of ik kan bij vuur en rook een Porkert (bijvoorbeeld nummer 8) kopen.
Keuzes keuzes.. Kan iemand mij van advies voorzien?