- Berichten
- 496
Beste mede Q'ers,
2e kerstdag staat het volgende op het lijstje:
1,5 kg buikspek (bacon)
1 kg lamsbout
Ca. 60 MOINK Balls
2 verse worsten (rookworst)
Beenham
Kiprollade
1 kg rosbeef
Spareribs
Spiesjes
Hiervoor hebben we een zelfbouw offset smoker, OTO 47 en een directe Q (voor de spiesjes).
Dit kan dus nooit allemaal tegelijk worden klaargemaakt, maar de planning is wel om alles tegelijk te serveren.
Hoe kan ik het vlees na bereiding warmhouden zonder dat heet vlees achteruit gaat of uitdroogt?
Ik zat zelf te denken aan inpakken in alu folie, overschaal in heteluchtoven op 50 graden en daar alles in doen.
Alleen weet ik niet wat voor gevolgen dit heeft voor het vlees.
Iemand tips en suggesties om het diner te laten slagen?
Groeten,
Niels
2e kerstdag staat het volgende op het lijstje:
1,5 kg buikspek (bacon)
1 kg lamsbout
Ca. 60 MOINK Balls
2 verse worsten (rookworst)
Beenham
Kiprollade
1 kg rosbeef
Spareribs
Spiesjes
Hiervoor hebben we een zelfbouw offset smoker, OTO 47 en een directe Q (voor de spiesjes).
Dit kan dus nooit allemaal tegelijk worden klaargemaakt, maar de planning is wel om alles tegelijk te serveren.
Hoe kan ik het vlees na bereiding warmhouden zonder dat heet vlees achteruit gaat of uitdroogt?
Ik zat zelf te denken aan inpakken in alu folie, overschaal in heteluchtoven op 50 graden en daar alles in doen.
Alleen weet ik niet wat voor gevolgen dit heeft voor het vlees.
Iemand tips en suggesties om het diner te laten slagen?
Groeten,
Niels