BasBQ
Beef en Steak

Vlees voor pulled pork

 
 

Vatos

Kooltjesharker
Berichten
166
Graag wou ik deze week eens PP op mn ei gaan maken.
Alleen vraag ik me af, waar kan ik nou het beste vlees halen om pulled pork te maken?

Ik kwam hier een mooi stuk tegen, nek en schouder van het varken, is dat wat? Of moet ik echt enkel een varkens nek nemen?
https://www.bbquality.nl/products/boston-butt/
26 euro + verzendkosten voor 5 kilo, in mijn oren niet duur, toch?

Waar halen jullie het vlees voor Pulled Pork? :D
 
Voor je eerste pulled pork kun je het best een procureur/varkensvet halen.
Voordelen tov een Boston-butt of picnic:

- minder vet, zenen, vliezen en andere ellende weg te snijden
- iets kleiner en dus handzamer
- gewoon te koop bij je eigen slager
- vetter vlees, dus minder snel droog

Succes!
 
Ceriel zei:
Voor je eerste pulled pork kun je het best een procureur/varkensvet halen.
Voordelen tov een Boston-butt of picnic:

- minder vet, zenen, vliezen en andere ellende weg te snijden
- iets kleiner en dus handzamer
- gewoon te koop bij je eigen slager
- vetter vlees, dus minder snel droog

Succes!

Varkensvet moet vast varkensnek zijn  :D
 
Toen ik het las snapte ik het ook niet helemaal, maar zou inderdaad alleen de nek zijn dan :)
 
Smeinkie zei:
Kijk eens op de site van Aalvink, die is niet duur. En met de kortingscode van het forum krijg je ook nog eens 10% korting!

En dan gewoon het nek gedeelte neem ik aan?
 
Volgens mij bij bestellen coupon code    bbqgenootschap    invullen.
 
Ik maak tegenwoordig alleen nog maar PP van een varkensnek
 
Terug
Bovenaan Onderaan