- Berichten
- 65
Men neme 1 kalfsmuis, smeren deze in met mosterd. Daarna, zeggen we tot morgen.
De volgende dag mosterd eraf spoelen en peper zout erop.
Vervolgens de BBQ op 70 graden tot de kern 48 graden is. Gevolgd door een snelle dicht schroei sessie
Vacuum trekken en het ijswater in.
Eenmaal koud in dunne plakjes snijden met de snijmachine. Klein beetje rucola en tonijnmayonaise er over en genieten maar.
Leer moment voor de volgende keer iets meer foto's maken ... weet niet waarom die ene op zn kant staat
 ... weet niet waarom die ene op zn kant staat
		
		
	
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			De volgende dag mosterd eraf spoelen en peper zout erop.
Vervolgens de BBQ op 70 graden tot de kern 48 graden is. Gevolgd door een snelle dicht schroei sessie

Vacuum trekken en het ijswater in.
Eenmaal koud in dunne plakjes snijden met de snijmachine. Klein beetje rucola en tonijnmayonaise er over en genieten maar.
Leer moment voor de volgende keer iets meer foto's maken
 ... weet niet waarom die ene op zn kant staat
 ... weet niet waarom die ene op zn kant staat 
	 
	 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 )
 ) 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		