Beef en Steak

Visrestjes uit diepvries

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.938
Vrijdag diepvriesopruimvisdag.
Twee stukjes zalm en een stuk zeewolf met beukenhout gerookt. Seewolf dubbel gevouwen
Peper, zeezout en een restant lemon woksaus.
IMG_3814.jpg
1593804415619_IMG_3815.JPG


Ondanks dat de vis goed ontdooit en droog was is er veel eiwit uitgekomen.

IMG_3816.jpg

Temp tpv de rookopstelling 110 C op de rooster.
Enig idee hoe dit kan.
Smaakte verder prima.,
 
Heb je de kern temperatuur gemeten? 🤔
Te veel eiwit aan de buitenkant is vaak te lang door garen.
 
Heb je de kern temperatuur gemeten? 🤔
Te veel eiwit aan de buitenkant is vaak te lang door garen.
Zalm 55C. Zeewolf was pas 40 C. Deze boven direct vuur door laten garen tot 60 C
 
Vervelend altijd, het opruimen van je vriezer :cool:
 
Weer lekker ruimte gemaakt zo in je vriezer
 
Terug
Bovenaan Onderaan