- Berichten
- 137
Mijn vriend heeft zijn vijgenboom gerooid en nu heb ik wat stammetjes vijgenhout liggen. Het is de eetbare vijg, niet de wilde. Het levert volgens diverse websites als rookhout een milde rook op maar ik zie nergens de tip bij welk vlees/vis dit het meest toegepast wordt.
Wie heeft dit al eens eerder gebruikt?
Update:
Inmiddels heb ik de schors verwijderd en het hout gezaagd en gekloofd. Vreemd hout is dit. Het hout is hol, in het hart zit een wit sponsachtig spul. Het hout ruikt een beetje naar gember, dus misschien is dat de richting waar ik moet zoeken. .
Wie heeft dit al eens eerder gebruikt?
Update:
Inmiddels heb ik de schors verwijderd en het hout gezaagd en gekloofd. Vreemd hout is dit. Het hout is hol, in het hart zit een wit sponsachtig spul. Het hout ruikt een beetje naar gember, dus misschien is dat de richting waar ik moet zoeken. .
Laatst bewerkt: