Hallo allemaal,
Afgelopen weekeind heb i PP gemaakt en om de temp te regelen en in de gaten te houden en CaC en een Maverick ET 733 gebruikt.
Wat mij opviel dat er nogal verschil in tem . metingen waren.
CaC temp in de WSM 107 graden, Maverick WSM temp 95 graden.
Ik heb ze allebij in kokend water gehangen en geven dan de juiste 100 graden aan.
Is er dan zoveel verschil in temp in de WSM ( meting verscholen achter het vlees of dichter bij de rand ??)))
:-/
Afgelopen weekeind heb i PP gemaakt en om de temp te regelen en in de gaten te houden en CaC en een Maverick ET 733 gebruikt.
Wat mij opviel dat er nogal verschil in tem . metingen waren.
CaC temp in de WSM 107 graden, Maverick WSM temp 95 graden.
Ik heb ze allebij in kokend water gehangen en geven dan de juiste 100 graden aan.
Is er dan zoveel verschil in temp in de WSM ( meting verscholen achter het vlees of dichter bij de rand ??)))
:-/