Ik heb het idee dat we verkeerde info krijgen wat betreft de temperatuurmetingen in het vlees,ik zal even vertellen waarom ik dat denk het beste voorbeeld vind ik als we een stukvlees hebben in gespoten met een vloeistof om een bepaalde smaak te geven.
Wat gebeurd er volgens mij in het vlees, dat de vloeistof in het vlees veel eerder warm wordt dan het vlees zelf en als we onze meting in het vlees hebben zitten zal er ook een verkeerde waarde uit komen.Het voorbeeld is bijvoorbeeld pp we hebben allemaal wel eens dat de temperatuur bereikt is en we laten het doorwarmen in de folie en daarna gaan we het vlees uit elkaar halen dat we nog van de stukken vlies vet tegen komen die nog niet gaar zijn of nog niet omgezet zijn naar gelatine en als het goed is moet het al omgezet zijn op die temperatuur dus vandaar mijn gedachte.
Graag hoor wat jullie er van vinden en mij kunnen vertellen of ik ongelijk heb?
Wat gebeurd er volgens mij in het vlees, dat de vloeistof in het vlees veel eerder warm wordt dan het vlees zelf en als we onze meting in het vlees hebben zitten zal er ook een verkeerde waarde uit komen.Het voorbeeld is bijvoorbeeld pp we hebben allemaal wel eens dat de temperatuur bereikt is en we laten het doorwarmen in de folie en daarna gaan we het vlees uit elkaar halen dat we nog van de stukken vlies vet tegen komen die nog niet gaar zijn of nog niet omgezet zijn naar gelatine en als het goed is moet het al omgezet zijn op die temperatuur dus vandaar mijn gedachte.
Graag hoor wat jullie er van vinden en mij kunnen vertellen of ik ongelijk heb?