Beef en Steak

Verjaardagsweekend

Heer-lijk kwijl kwijl kwijl!!

man man man wat heb jij de boel flink verwend.
Weekje minder hier geweest.. druk met de boel slopen en terug opbouwen thuis.
Nog paar dage en dan ist zooitje wel klaar en ik ook 😂 de tuin staat vol met steigers & bouwmateriale kan de bbq niet eens open zetten.
Ik krijg goed zin in pulled pork na het zien van deze fotos..
Ps die onderzetter maakt het wel af ja 👌
 
Voor jou de samenvatting :
Ik was jarig en heb 2 keer gebbqt.
1x boeuf bourginion
1x pulled pork
En op de dag zelf pizza's gebakken.

Alles was lekker
Hehe, heb ik net alles doorgelezen en bestudeerd.
Alsnog proficiat. Over 51 wkn kom ik wel langs.
 
Sander,
Ik heb het toch stiekem even gelezen, en ik betrap me zelf er op dat ik gewoon een beetje jaloers word van zo'n verhaal. Die Boeuf Bourguinion ziet er grandioos uit. Dat moet gesmaakt hebben.

En iver de pizza's nog maar te zwijgen.

Nog vele jaren Sander !
 
Laatst bewerkt:
Mag ik een lekbakje, Lekker man!!!
 
Mooi verhaal! Indrukwekkende pizza!

Qua smaakt, hoe verhoud de Ooni zich tot pizza op de Kamado? Vergelijkbaar of helemaal niet?
 
Voor jou de samenvatting :
Ik was jarig en heb 2 keer gebbqt.
1x boeuf bourginion
1x pulled pork
En op de dag zelf pizza's gebakken.

Alles was lekker
Goed verhaal, lekker kort .

Nog van harte man!

Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk
 
Mooi verhaal! Indrukwekkende pizza!

Qua smaakt, hoe verhoud de Ooni zich tot pizza op de Kamado? Vergelijkbaar of helemaal niet?
de Ooni is sneller, draait goedkoper (kort, weinig gas nodig ivm houtskool).
Doordat de Ooni zo'n kleine hitte kamer heeft wordt ie snel loeiheet en gaart de Pizza mega snel.
Dat kan inderdaad invloed hebben op het deeg en daardoor smaak. Qua verschil gaat 't wel meer om structuur en knapperigheid denk ik, dan smaak.
 
Terug
Bovenaan Onderaan