Vaandaag weer eens PP en deze keer volgens noskos wedstrijd methode.
Gisteravond voor ik ging slapen de procureur gerubbed met Southern Succor Pork rub, zo zag ie eruit na wat uurtjes chillen in de koelkast.
Het ei om 8.30 aangestoken en voordat de platesetter erop ging 2 stukjes appelhout toegevoegd.
Om 9.00 was het ei op temperatuur en de procureur op het rooster gelegd.
De heatermeter controleert de temp, hier een overzichtje tot nu toe

plaatje is clickable om naar de LIVE heatermeter te gaan
Gisteravond voor ik ging slapen de procureur gerubbed met Southern Succor Pork rub, zo zag ie eruit na wat uurtjes chillen in de koelkast.

Het ei om 8.30 aangestoken en voordat de platesetter erop ging 2 stukjes appelhout toegevoegd.

Om 9.00 was het ei op temperatuur en de procureur op het rooster gelegd.

De heatermeter controleert de temp, hier een overzichtje tot nu toe

plaatje is clickable om naar de LIVE heatermeter te gaan