Voor vandaag weer eens een varkensribstuk op de BBQ gelegd.
Hiervoor een stuk rib genomen met het rugspek er nog op. Alleen de ribjes laten zitten, de werveltjes heb ik verwijdert.
Een dag van te voren in de kruiden gezet.

Vanmiddag het spek voorzien van een laagje paneermeel om eens te proberen een beetje crunchy effect te krijgen.

Vanavond op de bbq op 160 graden indirect tot een kern van 63 graden. En dan is het klaar

De kant met de ribjes

Nog even in 4 stukken snijden.

En je krijgt inderdaad een crunchy randje op het spek

Een ieder heeft hier zijn portie weer keurig opgemaakt dus ga ik er vanuit dat het gesmaakt heeft
Hiervoor een stuk rib genomen met het rugspek er nog op. Alleen de ribjes laten zitten, de werveltjes heb ik verwijdert.
Een dag van te voren in de kruiden gezet.

Vanmiddag het spek voorzien van een laagje paneermeel om eens te proberen een beetje crunchy effect te krijgen.

Vanavond op de bbq op 160 graden indirect tot een kern van 63 graden. En dan is het klaar


De kant met de ribjes

Nog even in 4 stukken snijden.

En je krijgt inderdaad een crunchy randje op het spek

Een ieder heeft hier zijn portie weer keurig opgemaakt dus ga ik er vanuit dat het gesmaakt heeft
