- Berichten
 - 428
 
Simpel gerechtje. Stokbroodje beetje salade en 4 pennen vlees met saus.
600 gram varkenshaas.
Bumbu
2 cm gember (geschild )
3 tenen knoflook.
1 Eetlepel rietsuiker
Sap van 1 limoen
1½ eetlepel sojasaus.
3a4 eetlepels ketjap manis.
Alles fijn maken in vijzel
En marineer hier de varkenshaas mee voor min 2 uur.
Satésaus
2 eetlepels donkere sojasaus
0.5 theelepel sambal (naar smaak )
250 ml kokosmelk
1½ eetlepel bruine rietsuiker
1 Teentje knoflook.
5 a 6 eetlepels pindakaas.(zonder nootjes)
Dit al roerend laten indikken op laag vuur dus niet boven de kolen.
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			600 gram varkenshaas.
Bumbu
2 cm gember (geschild )
3 tenen knoflook.
1 Eetlepel rietsuiker
Sap van 1 limoen
1½ eetlepel sojasaus.
3a4 eetlepels ketjap manis.
Alles fijn maken in vijzel
En marineer hier de varkenshaas mee voor min 2 uur.
Satésaus
2 eetlepels donkere sojasaus
0.5 theelepel sambal (naar smaak )
250 ml kokosmelk
1½ eetlepel bruine rietsuiker
1 Teentje knoflook.
5 a 6 eetlepels pindakaas.(zonder nootjes)
Dit al roerend laten indikken op laag vuur dus niet boven de kolen.