Beef en Steak

Varkensfilet braadstuk op rotisserie

 
 
 

Smokingwood

Pitmaster
Berichten
750
Gisteravond stuk varkensfilet in de brine gezet, vanmorgen afgespoeld en geïnjecteerd met vloeibare boter en wat smaakmakers. Daarna eigen rub erover, strak in de folie en terug de koeling in.

Nu op de rotisserie met paar stukjes rookhout.

Op naar de 60 graden...

IMG_20211205_101740.jpg


IMG_20211205_102802.jpg


IMG_20211205_103422.jpg


IMG_20211205_103632.jpg


IMG_20211205_103917.jpg


IMG_20211205_144858.jpg

Hierna even recht gelegd ivm gelijkmatige garing 😮
IMG_20211205_145458.jpg


IMG_20211205_161548.jpg
 
Lekker hoor zo van de rotisserie!
 
Spitje heeft goed gewerkt
Geen doorsnede foto
Nope, toen ik er aan dacht was het al weer op. Jammer, want de garing was nou net zo goed gelukt… 🤦🏼‍♂️🤷🏼‍♂️
 
Terug
Bovenaan Onderaan